Diskussion:Immaterialrätt checklista

Hoppa till navigering Hoppa till sök

Hej Viktor,

Kul att du hittat till lagen.nu's wiki-del, och intressant arbete med checklistan. Jag måste dock fråga vad syftet med denna är? Eftersom den skrivs på huvuddelen av wikin är den synlig utåt som en del av lagen.nu på https://lagen.nu/begrepp/Immaterialrätt_checklista, och det är kanske inte meningen? --Staffan Malmgren 15 december 2011 kl. 13.38 (CET)


Hej Staffan,
Tack för en trevlig och informativ sida. Det verkar som att mitt lösningsschema har hamnat lite fel, det var aldrig min avsikt att göra det synligt på så vis som har skett. Bör jag ta bort sidan eller finns dte någon möjlighet att förflytta den så att den blir privat, eller åtminstone försvinner från huvuddelen av wikin?
/Viktor
Hej,
Jag föreslår att du flyttar in innehållet till en sida under din egen användarsida. Då kommer innehållet inte att synas utåt, och under din egen användarsida har du full frihet att skriva vad och hur du vill. Du flyttar sidan genom att använda "Flytta"-funktionen (finns i dropdown-menyn bredvid "Visa historik", och du döper den nya sidan till "Användare:Viktorfriberg/Immaterialrätt checklista". Säg till om det inte funkar eller om något är oklart. Mvh --Staffan Malmgren 17 december 2011 kl. 19.23 (CET)